Pohanka ve mlýně a v kuchyni „Pohanka je multivitamin, který nám dává příroda!“ Publikace seznamuje čtenáře s historií mlynářů z rodu Šmajstrlů z Kopané ve Frenštátě pod Radhoštěm, kteří melou pohanku již po čtyři generace, přináší informace o vlastnostech pohanky a jejího významu pro zdravou výživu a 151 zajímavých a chutných receptů na polévky, pomazánky, pečivo, moučníky i cukroví z pohanky. Počet stran: 110 Formát: 177mm x 255mm Přirozeně bezlepková směs, lehce stravitelná s příchutí kakaa.... Celý popis
Koupit za 114 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Pohanka ve mlýně a v kuchyni - Zdeněk Šmajstrla
Doprava:
49 Kč
Skladem
114 Kč
Koupit za 114 Kč
Pohanka ve mlýně a v kuchyni
Doprava:
45 Kč
Skladem
122 Kč
Koupit za 122 Kč
Pohanka ve mlýně a v kuchyni - 151 receptů - Zdeněk Šmajstrla
Doprava:
29 Kč
Skladem
125 Kč
Koupit za 125 Kč
Pohanka ve mlýně a v kuchyni
Doprava:
72 Kč
110 Kč
Koupit za 110 Kč
Pohanka ve mlýně a v kuchyni – Šmajstrla Zdeněk
Doprava:
59 Kč
Skladem
145 Kč
Koupit za 145 Kč
Popis
Pohanka ve mlýně a v kuchyni „Pohanka je multivitamin, který nám dává příroda!“ Publikace seznamuje čtenáře s historií mlynářů z rodu Šmajstrlů z Kopané ve Frenštátě pod Radhoštěm, kteří melou pohanku již po čtyři generace, přináší informace o vlastnostech pohanky a jejího významu pro zdravou výživu a 151 zajímavých a chutných receptů na polévky, pomazánky, pečivo, moučníky i cukroví z pohanky.
Počet stran: 110
Formát: 177mm x 255mm
Přirozeně bezlepková směs, lehce stravitelná s příchutí kakaa. Stačí pouze zalít teplým mlékem nebo vodou, přidat ovoce a zdravá, chutná snídaně je na světě. Pohanka je charakteristická vysokým obsahem rutinu, vitamínu B, fosforu, železa aj. Pro přípravu těsta lze použít pohankovou kaši neochucenou - natural.
Počet stran: 110
Formát: 177mm x 255mm
Přirozeně bezlepková směs, lehce stravitelná s příchutí kakaa. Stačí pouze zalít teplým mlékem nebo vodou, přidat ovoce a zdravá, chutná snídaně je na světě. Pohanka je charakteristická vysokým obsahem rutinu, vitamínu B, fosforu, železa aj. Pro přípravu těsta lze použít pohankovou kaši neochucenou - natural.
Parametry
Žánr | kuchařky |
Rok vydání | 2000 |
Autor | Zdeněk Šmajstrla |
Počet stran | 110 |
Výrobce | Vydavatelství TNM |
Vazba | Pevná bez přebalu lesklá |
Jazyk | české |
Váha | 485 gramů |
ISBN | 80-238-5383-X |