Pohanka ve mlýně a v kuchyni „Pohanka je multivitamin, který nám dává příroda!“ Publikace seznamuje čtenáře s historií mlynářů z rodu Šmajstrlů z Kopané ve Frenštátě pod Radhoštěm, kteří melou pohanku již po čtyři generace, přináší informace o vlastnostech pohanky a jejího významu pro zdravou výživu a 151 zajímavých a chutných receptů na polévky, pomazánky, pečivo, moučníky i cukroví z pohanky. Počet stran: 110 Formát: 177mm x 255mm Přirozeně bezlepková směs, lehce stravitelná s příchutí kakaa.... Celý popis

Koupit za 114 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších
Zobrazit další nabídky

Popis

Pohanka ve mlýně a v kuchyni „Pohanka je multivitamin, který nám dává příroda!“ Publikace seznamuje čtenáře s historií mlynářů z rodu Šmajstrlů z Kopané ve Frenštátě pod Radhoštěm, kteří melou pohanku již po čtyři generace, přináší informace o vlastnostech pohanky a jejího významu pro zdravou výživu a 151 zajímavých a chutných receptů na polévky, pomazánky, pečivo, moučníky i cukroví z pohanky.

Počet stran: 110

Formát: 177mm x 255mm

Přirozeně bezlepková směs, lehce stravitelná s příchutí kakaa. Stačí pouze zalít teplým mlékem nebo vodou, přidat ovoce a zdravá, chutná snídaně je na světě. Pohanka je charakteristická vysokým obsahem rutinu, vitamínu B, fosforu, železa aj. Pro přípravu těsta lze použít pohankovou kaši neochucenou - natural.
Zobrazit více

Parametry

Žánr kuchařky
Rok vydání 2000
Autor Zdeněk Šmajstrla
Počet stran 110
Výrobce Vydavatelství TNM
Vazba Pevná bez přebalu lesklá
Jazyk české
Váha 485 gramů
ISBN 80-238-5383-X
Zobrazit více parametrů